Jumaat, 30 September 2011

Laksa Teluk Kechai..eh sedap jugak laksa ni ek

sebelum ni..pandangan yong terhadap laksa ni jauh berbeza dengan pandangan yong sekarang..sebelum ni yong tak pernah makan laksa ni kat kedai dia..yelah..kedai ni di Alor Setar..dok kat Sungai Petani..memang jarang la nak ke Alor Setar ni..sebelum ni pon dapat makan sebab ada family beli bungkus..tapi kalo bungkus..kuah dia cair..kiranya memang makan tak pernah rasa sedap pon!


tetapi selasa yang lepas..yong p alor star..teman makcik amik stok barang disana..pas amik barang.dapatkan p makan laksa ni.. :) sekali tengok..waaa banyak nya isi ikan..yong siap order LAKSA LEBIH kat waiter tu..kah3..dasar kuat makan btoi :p

minuman yang yong order ialah laicikang..kureng sedap..kat kedai ni lagi sedap..hehehe


suasana ni kedai..tu auntie yong hehehhe



taraaa! rupa laksa dia..warna oren tu yong tak tau la apa..tapi yang tu la special kat sni..menjadikan laksa ni MAKINNNNN sedap yu! sapa nak try?? nanti ajak yong p naaa..yong memang hantu LAKSA kih3 :P

4 ulasan:

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

msa dok loq staq dlu pun rjin jgk p mkn dekat sini ..tpi sjak dok sp dah lma tak jejak dkt loq staq...;(

Niza Romli berkata...

Sama la kita hantu laksa jugak. Ptg tadi balik keja awai. Sempat lagi buat laksa...hrmmm puas. Boleh makan tambah2 lagi..hehe

nur farahin binti sulaiman berkata...

wahhh.. sedap plak tengok laksa n laici kang nie.. tetiba je farah rasa lapar malam2 nie.. hikhikhik..=)

TINA berkata...

Assalamualaikum

yong minat laksa ye.tina tak minat sangat.oren tu otak udang kot.kan selalu orang makan laksa masuk otak udang

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...