Sabtu, 24 September 2011

dah selamat sampai kedah

alhamdulillah~ pagi ni yong dah selamat sampai kedah..so apa lagi..terus plan nak buat kerja apa la pulak kat sini kan? nak jumpa cust sana..cust sini..eh banyak pulak cust nyer kan.

so kalo ada sesiapa nak beli PB dok area Penang dan Kedah ni...bole la roger yong ya..yong bole p ukur korang sendiri..baru tepat ukuran nye kan? heee wajib dapat servis terbaik dari kami :)

org kl memang sporting habis lah kan..ramai nak buat side income.ye lah..kalo gaji rm1k je dok kl memang x cukup la yong rasa..so better do something untuk jana income korang tu.biar banyak sket..bole kasi mak ayah duit lebey setiap bulan..

yang penting kita tau apa yang kita buat..bukan sekadar kuarkan modal Rm100 pastu dok diam tunggu orang masukkan duit ke akaun..bukan macam tu ek..
modal+usaha sikit=income sikit.. tapi kalo Modal+USaha Besar=income pon besar lah~ betul tak?

renung-renungkan..dan selamat beramal :)


2 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

ALhamdulillah dah selamat sampai.. besok dni poskan barang yong tau.. sebab ada special gift hehehehe so lewat sket pos ahaha <-- alasan ;p

Amoi MiyaSya berkata...

hehhe. dah kaya boleh blanje wani kak :P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...