Isnin, 26 September 2011

Beli Satu Maskara INI dan dapatkan FREE gift from Alinac Lover

amboi nyah~ siap ada FRE gift bagai ni~ kagum tak? ahaks~ eh maskara apa yang yong jual ni ek?? jom tengok


taraaa! yong promosi maskara ni dulu oke~ Rm10/each~ setiap pembelian maskara ni dalam bulan September ni yong akan kasi FREE gift ya~ ada ke yang tak suka FREE gift~ kalo yong memang suka sangat..kadang-kadang nak FREE gift je dari beli barang tu..haha

oke jika berminat..sila email pada yong secepat mungkin di alinacshoppe@yahoo.com

seperti biasa..siapa cepat dia dapat la ek.. namau Booking2~  :)

6 ulasan:

Rose Emely berkata...

macam mana nak order?

nur anis berkata...

wahhh..mascara ni best..suka..tapi mascara saya ada lagi..tunggu habis dulu baru beli lagi..:)

Ardini Humaira berkata...

sape tak suka freegift cepat p check spital hihiii

TINA berkata...

Assalamualaikum

wah yong ni, semakin maju la

kak ina kl berkata...

selamat hari raya buat kamu. wah makin hebat kamu berbisnes..chaiyokkk aaa

Myra Jay berkata...

Nak 1, tp takleh booking plak..huhuu..

Cheq ni blom gaji lagi la Yank :-0
Kamis baru dapat gaji..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...