Selasa, 27 September 2011

:: Ini dia Kain Saree dari India sudah datang..mai la Tengok dulu..cuci mata ::

taraaaaaaaaaaa! masa untuk habiskan stok!!! kain saree dari India nih!

tengok la warna-warna kain nyer..berseri jerk nengok kan..sangat cantik! kain Saree ini didatangkan dari Bangalore, India tau.so ada sesiapa yang berminat? 

 FREE gift menanti anda~ apa lagi~ mai lah mai lah~









Panjang: 6 meter.
Boleh buat 2 tops / buat baju kurung / kebaya dan sehalai kain.
Kain lembut & tak panas
Kain tak pecah tak payah dry cleaning.


Harga Rm159 sahaja (include postage)

11 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong

nak tau..kalau kak ayu bubuh manik,. okry tak kat sari nie??

farah femininroom berkata...

bulan lepas kot ada kawan kepada kawan jual kain saree sebijik gini..dia cakap dari india la..sbb adik dia study kat india..tapi harga dia rm300++..naseb baik tak beli

Uchi kay-f @hmad berkata...

perghh..Yong dpt kat ner ni?
ade buat dropshipping tak?

xper2 ade mase nnti kf pm personal iyer..skrg buzy sikit Daa..

ardinihumaira berkata...

wah comelnye! nak kena cari kain untuk raya dah ni.. bulan 5 last buleh tempah baju raya. karang full dah tak dapat tempah...hehe

PutRee SeJiNjaNg berkata...

wah cantek nye...suka sangat..:)

Amanina berkata...

corak die macam kain songket :D cantikkkk

Izzatie Natasha berkata...

cantikla sari2 ni.. hurm.. rambang mata dibuatnye.. hehe~

nadia berkata...

alahai....
buat-buat xnampak la... ;))

CikMakhlukBumi berkata...

cantiknye sari2 tu....berminat gak..tapi....xde maroon kaler

Myra Jay berkata...

suka kaler 15, insyaAllah ada bajet nak beli (jika ada stok la).. :)

kakchik@ella berkata...

Amboi yong .. kain sari pun juai jugak eh. bagus Yong. KC suka Yong rajin dan keja kuat camni.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...