Khamis, 4 Ogos 2011

Makan di Joe Cendol Pulut

nama kedai Jo cendol pulut..bukan je ada cendol..macam-macam ada rupanya..hehehehe..yong p dengan tok dua hari sebelum berpuasa aritu.makan puas jugak lah.order banyak air..makan dua orang jerk..

yang ni yong order..cendol biasa

nasi ayam yong nyer jugak heee

kutiow sup tok nyer 

aiskacang tok nak order..tok makan banyak..heee

ada lagi air bali..tapi lupa nak snap gambar..haa banyak minum tok ni..pas balik kalut nak g toilet ngeee



12 ulasan:

SyUhAdA berkata...

sedapnye nmpk kutiaw sup tu..nsib baik dah bbuka..hehe

Farra Ros berkata...

mam kt sp ke changloon..cendoi pulot dia mmg terbaek lahh

TINA berkata...

Assalamualaikum

amboi yong tak ajak.hihih.kat sp ada 2 kedai cendol kan?yong p yang dekat mana?

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

nampak sedap je cendol tu

pija berkata...

eh yong, pija p berbuka kat sna td..best!

~izan~ berkata...

alahai yong..akak lepas sehari ke sehari nak cari cendol utk menu berbuka tapi tak dpt2..tgk kt sini lg bertambah semangat nak cari cendol tu huhu

deAnza-wAnda berkata...

berkenan tang kotiaw sup... erm... yummy...

Ardini Humaira berkata...

sedak sngoti :D

Salmia berkata...

ini yg dekat mana? cawangan dia skang ni..
mia penah makan kt lagenda height tu

memang banyak menu lain kt situ tp.
my comment, rasa dia sedap biasa 2 je.. :p

misya berkata...

suka cendol

Myra Jay berkata...

Sedapnyer ABC tu..
tergoda jiwa :)

Roxy zai berkata...

nasi ayam tu menggoda sanubari~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...