Khamis, 8 September 2011

KURSUS MAKE-UP | PROGRAM KERJAYA & KETERAMPILAN DIRI

Hari ni yong nak ajak kawan-kawan di Sekitar Sungai Petani atau yang berhampiran untuk join class Gromming..macam-macam dapat belajar tau..Bayaran pon murah jer serendah Rm35/day.
ada dua hari..tapi bole la pilih ya..if tak dapat nak join pada Jumaat..korang bole je join pada hari Sabtu..dibawah ni adalah maklumat tentang kelas ni ya.

......................................................................................................

PROGRAM (I)
17 SEPTEMBER 2011(SABTU)




MASA:1.00-6.30PETANG
TEMPAT:DEWAN WISMA PELADANG SP 
BAYARAN:RM35  

ATAU 



PROGRAM (II)
17 SEPTEMBER 2011(SABTU)
MASA:1.00-6.30PETANG
TEMPAT:DEWAN WISMA PELADANG SP 
BAYARAN:RM35  


APA YANG ANDA AKAN DAPAT DENGAN TIKET RM35???
1.MENGENAL PASTI MASALAH DALAMAN DIRI ANDA
2.KURSUS BASIC FACIAL
3.KURSUS MAKE-UP DIRI SENDIRI
4.KURSUS SPA TANGAN
5.CABUTAN BERTUAH
6.DOOR GIFT
7.MINUM PETANG
8.PERCUMA VOUCHER BERNILAI RM15

SILA BAWA BARANGAN MAKE-UP ANDA IAITU EYELINER/MASKARA/LIPSTICK/BLUSHER DAN SET BRUSH MAKE UP.

BERITA BAIK!! BILA ANDA MEMPERKENALKAN 10 KAWAN YG MEMBELI TIKET RM35  UTK MENGIKUTI PROGRAM INI,TIKET ANDA ADALAH PERCUMA.



BERMINAT? SILA EMAIL alinacshoppe@yahoo.com UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN BAYARAN. 

8 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

kalau dekat sure kak datang..hehehe

nak cantik
juga

Redbloodsnow berkata...

wahh....tak lama lg kompom jgn mak andam plak dh yong nnti. rajin lah yong ni..hehe

Salmia berkata...

yong yg organized ke nih?

Salmia berkata...

eh, apa beza program I dan II tu yong, dua-dua ari sama je?

misya berkata...

murah eh kursus ni kat tempat kak sya rm55

Ardini Humaira berkata...

syioknya! kalo ada kat kelantan nak gak dni join ;)

SyUhAdA berkata...

bgusnye yong..dpt tgktkn ilmu lg..

CT berkata...

patut pun..rupa cantik :)

http://batulesung.blogspot.com/2011/09/skypark.html

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...