Selasa, 23 Ogos 2011

Bergambar bersama Hanis Haizi

adoi~ semangat ni weh.. sapa tak kenal Hanis Haizi? haa jangan tak kenal..top dikalangan pecinta Premium Beautiful tau..yong pon da mula admire kat beliau..seorang yang sangat berjaya di usia yang muda..yong pon nak join! nak ikut cara beliau berjaya..cemana?? haa bole je follow us~ sama-sama berjaya..


gambar kelas Sabtu lepas..yong selalu je datang kelas kalo datang kl ni..harus datang untuk amik mood jutawan haha..hey..sapa lagi nak tolong kita kalo bukan kita sendiri ye dak? ada ke yang kaya dengan bekerja makan gaji? takda kan? dah memang dengan berniaga ni kita dapat menjana income sebanyak-banyaknya..nak  hidup senang..jom la berbisnes..tak tahu nak bisnes apa? bole je join yong..yong bole share dengan korang apa yang yong buat..

more info? sms me 0137049413/yong

4 ulasan:

SyUhAdA berkata...

yong usahawan muda..hehe..
kalau nak jd usahwan part time, bleh x?

g0m0k9enDek berkata...

wahhhh... gp pon tengah berangan2 nak jadik cam sis hanis..

pssttt.. baru je start sarung PB!

ana apez berkata...

yong.. ana pon nak berniaga. nak tolong suami, tambahkan pendapatan. gaji ana klo time bujang2 dlu bley la. kira selesa. now dh kawin mesti kena lebihkan duit sbb now tiap 2 mggu sekali gilir2 blk umah mertua @ keluarga ana. klo dh blk tu mesti kena hulur2. hahaha

yong kasilah idea ana bley start beniaga ape, nak manje2kan diri beniaga...

yong dulu memula start berniaga ape?

Ardini Humaira berkata...

syioknya yong tau. tringin dni nak jadi macam yong

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...