Selasa, 2 Ogos 2011

Beli Selipar Bata lagi..yang penting selesa hehehe

Salam semua..hari kedua kita berpuasa yer..still steady lagi kot ek~ yang perempuan tu mesti tengah semangat nak kuruskan badan..macam yong ni ha hahaha

oke today nak cerita pasal selipar lagi..yela..sejak terpelecok depan kedai mamak di KL aritu (malu sedikit) kaki yong terus sengal-sengal ubi :p ada rasa sakit di pergelangan kaki..so balik kedah nekad nak beli selipar baru..then aritu yong ada beli selipar da..BATA COMFIT serius selesa giler sebab rasa macam jalan atas tilam je heheh BUT kesilapan yong ialah salah beli SAIZ..actually yong lupa yong pakai saiz apa..ingat ke bole je pakai saiz 6 ke 7..rupanya saiz kaki yong saiz 5 je weh..haa hambik la p pakai saiz 7..memang terlebih sudah :p

ini entri selipar sebelum ni..baru je beli dalam seminggu dua.. but sebab kalo jalan je bunyi and yong xleh nak jalan cepat-cepat..so yong amik keputusan untuk beli lagi satu selipar BATA..haa kali ni amik saiz yang betul..iaitu saiz 5.waa best nyer..sangat selesa la..suka selipar gini.next time nak beli lagi yay!

see cantik tak? simple dan murah betul :)

ingat nak ke KL lagi dalam 2 minggu lagi.harap-harap lepas la kesana..nak p shopping yay!

6 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Yong..sebijik cam kasut k.atie pakai hari2..hihi

misya berkata...

selipar bata memang selesa

Redbloodsnow berkata...

psstt...sandal bata mmg sgt selesa taw. kat sini kedai bata tgk buat sales yg super price down taw.

geram zie nk rembat marie claire wedges taw. lawa :D

tiefazatie berkata...

lama gle xbeli bata nie..haha

Ardini Humaira berkata...

dni pun suka kasut bata :) slesa

SyUhAdA berkata...

beli lg ea yong..blanja syu satu..hee

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...