Isnin, 4 Julai 2011

:: sakit leher lah ::

today dari pagi yong busy..x sempat nak online lelama..ingat xde rezeki la today sebab x online kan..tapi Alhamdulillah Allah Maha Pemurah..ada juga rezeki untuk hari ni..syukur sangat..

hari ni abah yong pindah rumah..so yong p la rumah abah tolong sket..sket je tolong pon..tapi penat drive ke hulu ke hilir..last..sakit leher ni ha..tambah migrain sebab hari ni panas btol.. adeh..mummy pon pindah ke negeri sembilan da..so kat rumah da makin kurang orang..sunyi pulak T__T ok cover..saya rindu abe halim sebenarnya hahaha

erm..esok harap yong dapat dok rumah lama sket..x larat nak bawak kereta satu hari..tapi pk-pk balik..ingat nak apply keje jadi driver..amacam?? mengancam tak idea? bawak kete ada gaji dengan tidak bergaji lain rasanya aww..x percaya?? sila cuba :p

oke..yong nak sleep da ni..esok harap dapat buat autopost untuk sehari terus..now da x larat nak tahan sakit..
oh..kalo ada sesiapa nak update blog guna blackberry sila klik sini..harap membantu :) tata

3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

selamat pagi yong..

jauh ke rumah dahulu dgn skrang..

hati2 dik..
semoga kamu sentiasa diberikan kesejahteraan..
jaga diri ya

Salmia berkata...

hahaha.. en.tunang pun nak apply jd driver mia. mampos nak cekau duit nk bayor driver.. :P

Ardini Humaira berkata...

ololoo rindu rinduan ye hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...