Selasa, 5 Julai 2011

:: Makan minum di Resepi Rahsia ::


 helooo..selamat pagi~ hehe da nak dekat tengahari pon jadi pagi lagi ke? :p lewat yong update blog hari ni..erm..busy sket2..buat2 busy pon ye jgak hehehe.. oke seperti yang sedia maklum..aritu..hari sabtu lepas..yong and family ada p tgk movie.ingat nak tengok cerita hot sekarang iaitu transfomers..tapi tiket sold out maa.. xdapat nak tengok..xpe..ai x kisah..janji jala-jalan..itu yang penting hahaha..

so bila da beli tiket tu..lambat pulak movie nak start..so kami pon p la minum-minum dulu..da minum tu ada jugak la yang lapar..so makan ler sket-sket:) apa yang kami makan da minum seperti di bawah ya :) layan je la gambar...

ni air yong..air lain x berapa gemar sangat

kek mummy punya. air tu free utk tea time kot

kek tisya ke sapa tah.. huuu ramai..lupa

air ni abe halim punya

ni apa ek..puff dinasor kot hahahah pandai-pandai je letak nama

macaroni cheese :)

mocha kot ni..lupa jugakk :p

fish & chip kid meal..



cappucino

vanilla :) pernah try??

lastly.taraaa~ tuan tanah kena tunjuk muka..muka x larat da ni.. pagi sampai malam keje bawak kete je..adeh~ eh..lupa nak btau kami layan movie apa..next entri oke.. 

ada yang terliur? maapppppppppp :P

7 ulasan:

Myra Jay berkata...

Air yang Yong suka, Myra pun suka.. ;)
Cappucino pun sedap..
kek Stoberi pun sedap..
pendek kata memang sedap di saat tgh hari camnie ;)

misya berkata...

sodapnyer

FaTinFiRDaUs berkata...

sedapnye yong.. lapa~~ lapa~~

pena rozie berkata...

sedap...sedap... Dah lame x g SR

munna berkata...

kak munna baru je tapau cake choc indulgence dan choc cheese berries

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

alamak yong...kek tu..waaaaaaa

Ardini Humaira berkata...

whoaaaaaaaaaaaa nyum3... terliur sudah dni hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...