Rabu, 27 Julai 2011

Restoran Ayam Penyet- AP | curlas yu..sedap-sedap belaka


minggu lepas..pakngah yong belanja makan ayam penyet tau..sedap! kami makan di Bandar Tasik Permaisuri..dekat je dengan rumah..masa ni hari last yong di KL untuk minggu lepas hahaha so sempat la dinner disini..so jom kita tengok menu apa yang ada..

haa ni buku menu nyer ek..yong tengok sket-sket je..tak tahu nak order apa..kita serahkan pada tuan yang nak belanja :)

sup apa tah ni..sedap lah siap ada telor lagi tu..pelik jugak ni.tak pernah makan ada telor rebos dalam sup hehhe :) yang penting layannnn 

sejak dok kl sekejap ni..dok layan tea tarik je haa..dok utara tengok teh tarik wat xtau jerk..dasarrr kan :P

antara menu yang ada..sedap oi :P

daging penyet kot ni hahah

yang ni sure ayam penyet..rasa ayam dia sedap lah..cemana la dorang masak ek..rasa nak je pergi lagi skali.kat sni xda..ada pon di penang kot..erm..sian orang kat sini tak leh makan..ada sesiapa nak tolong masakkan??

korang pernah try tak masakan penyet-penyet ni..kalo belum..harusssssss COBA oke! nak p makan tu ajak la yong..selalu ON jerk :P hehehhe

5 ulasan:

SweetLikeWhat berkata...

uuuhuuuu..sedapnye....

alinac lover berkata...

@SweetLikeWhatpedih perut kan hehehe

aDisH.sHidA berkata...

shida mkn kat nasi ayam penyet ria kat wangsa walk..sedap...

Yan berkata...

Ayam Penyet ni ada yang sedap ada yg tidak...

misya berkata...

sedapnyer

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...