Rabu, 27 Julai 2011

Nak Pinkkan Bibir?? haa here it is! meh tengok..barang BAIKKK punyaa

Iklan di tengah hari..ada ke nak tengok? mesti ada kan? barang kecantikan wanita..mesti la kena usha lebey..ye dak?? korang..here yong da masukkan produk terbaru di Alinac Shoppe..yay! ni adik bradik Pink nipple Cream & pink nipple Essence hehehhe..tapi yang ni lain sket..bole pakai ni bibir..di nipple dan juga di bikini area..haa 3 in1 tau..bagus kan?? harga murah sket dari kedua barang tadi sebab botol nyer small aja..nak letak dalam purse pon muat jer..tak percaya? haa nanti da beli try letak dalam purse oke.. :P

haa ni la rupa menda tu..comel and cute aja..siyes best..nak try??? oke bole baca selanjutnya untuk order :)



Youthful Pink Nipple Pigment Lightening Essence

MEMBER 
RM15

NON-MEMBER
RM20

MENGEMBALIKAN KEMERAHAN PADA PUTING


KEBERKESANAN
-Merevitalisasi esensi warna kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam dan mengembalikan kemerahan semulajadi kepada kawasan yg dikehendaki.
-Formula unik menuruni pigmen gelap di bibir, daerah puting, daerah genital luaran dan mencerahkan ketiak,siku dan peha.

ARAHAN
-terapkan hemat ke kawasan yang dikendaki 2-3 kali sehari selepas pembersihan~

postage
Rm6 Semenanjung
Rm9 Sabah/Sarawak

3 ulasan:

lipan lapa berkata...

yong.. kalo bibir laki yg isap rokok bley guner tak?

alinac lover berkata...

@lipan lapasgt digalakkan tau

lipan lapa berkata...

i nak satu la yong.. cmner nak order..?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...