Ahad, 24 Julai 2011

:: Premium Beautiful | Kenapa saya tertarik dengan PB

Mulanya saya tak la tertarik sangat dengan Premium Beautiful (PB) ni. Konon rasa mahal. Tak sedar habis duit beli baju baru (baju lama dah tak muat .. hehe). Benarlah kata orang "Belum cuba, belum tahu". Dah cuba saya sangat yakin dengan PB.Ramai tertanya-tanya, ape itu PBPB merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.Teknologi pembuatan PB amat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China dan USA. Mereka telah menghasilkan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadyne. Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau “Far Infra Red” (F.I.R).




KELEBIHAN KUALITI KAIN Premium Beautiful (PB)
  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
  • Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

FUNGSI COLI PANJANG (LONG BRA)



  1. Cawan coli dengan tiga (3) keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. Dua (2) batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
  6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


FUNGSI BENGKUNG PINGGANG (WAIST NIPPER) 




  1. Tujuh (7) batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


FUNGSI SELUAR DALAM PANJANG (LONG GIRDLE) 




  1. Sebanyak 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
  7. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar


SIAPA YANG WAJIB BELI & PAKAI Premium Beautiful (PB) 

immediate effect

  • anda yang mahu sorok lemak perut berlipat dan kurang kan beberapa inci ukuran badan serta-merta
  • anda yang mempunyai tubuh badan yang cepat naik dan cepat turun supaya tak terkejut bila tiba2 baju mengecil
  • anda yang mahu kelihatan lebih 'in shape, boobs n butt'
  • anda yang bakal mendirikan rumah tangga
  • anda yang sedang dalam pantang selepas melahirkan bayi
  • anda yang memiliki tubuh tak perfect contohnya apple & hour glass shape
long-term effect
  • anda yang mempunyai masalah haid tidak teratur, senggugut, gastrik, sembelit, migrain dan hangin satu badan
  • anda yang berusaha untuk memperoleh cahayamata
  • anda yang ingin mengurangkan berat badan
  • anda yang mempunyai sejarah keluarga dalam penyakit cyst and fibroid
  • anda yang menderita sakit tulang2, sendi2, pernah slipdisc or retak/patah
forever young & beautiful effect
  • anda yang inginkan kehidupan lebih bermakna, kebebasan dalam aspek kewangan, dan dikelilingi oleh rakan2 yang berminda positif!
  • anda yang ingin mendapatkan side income 4 - 5 - 6 angka sebulan ;)
  • anda yang mempunyai terlalu banyak masa terluang yang tidak digunakan sebaiknya
  • anda yang gemar melancong secara percuma =)


BERMINAT?Jom jumpe saya. Kita boleh citer panjang dan saya boleh tunjukkan demo untuk penuhi statements for immediate effect ;) just sms pon boleh jer..

FB: Alinac Shoppe age
Whatsapp: 016-6933614

Sms: 0137049413YM: alinacshoppe
Email: alinacshoppe@yahoo.com

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong...
aduh..
kamu lambat beberapa jam..
kak dah order dgn sepupu di kl..

alahai............
ingat kamu tak jual

SyUhAdA berkata...

byknye kesan baik..

Ardini Humaira berkata...

;)
dni bakal memakai PB jugak!

Redbloodsnow berkata...

tggu zie dh dlm pantang..maybe kot akan ambil PB ni...leh badan kembali melentik..haha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...