Khamis, 14 Julai 2011

menu lunch yong semalam with kak cik ella



entri x dapat nak karang panjang-panjang sebab kekangan masa. giler busy ah today.eh bukan today je sepanjang dok sini ada je aktiviti mana ada dok nganga jerk :p



contoh semalam yong p jumpa kak cik ella.waa kat segambut tu. yong x pernah p segambut pun sebelum ni. p naik train je.kalo nek keta memang tak kemana je yong p nanti hehehe so kena naik dua train baru sampai. sampai je kak ella da tunggu yong. ye lah cemana tak tunggu kan..yong datang lambat sangat.. ehem paham-paham la org kampung nek train.. haruslah menganga sket hahah tapi mujur x silap tau. hehe




jumpa je kak cik kami terus p makan kat Crystal Crown Hotel, Kuala Lumpur.. siyes sedap makanan yong..banyak sangat sampai tak larat nak makan.thanks to kak cik sebab belanja yong makan..banyak yang kami bualkan sampai rasa macam x cukup masa jerk :( next time harap bole jumpa lagi lah. nak baca entri kak cik pasal pertemuan kami?? here it is :)

gambar yang dirembat dari hp kak ella..yong x sempat nak amik transfer gambar from hp to pc


today lunch yong kat rumah jerk. beli je haa after balik dari klcc. best ah jalan-jalan tadi.. tapi semua mahai-mahai.. tengok je lah hehe korang da makan ke ni??makan apa je. ke ada yang puasa?



Sent from my BlackBerry® smartphone
Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

misya berkata...

tak jerebu ke kat sana

kakchik@ella berkata...

Best kan yong dpt jmpa. Ada jodoh kita jumpa lagi eh.

Salmia berkata...

shedap gak tgk yg memandang ni pun..

TINA berkata...

Assalamualaikum

bestnya p jalan2

Ardini Humaira berkata...

whoa.. bestnye yong... suapla dni sket hehe

Redbloodsnow berkata...

melior zie tgk menu uols taw yong...glupppp

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...