Khamis, 14 Julai 2011

Alinac's Aunt | Shaliza Aziz.. jom kenalan :)


ok untuk hari ni yong nak perkenalkan aunty yong yang ada kat KL ni..yang yong tumpang rumah beliau untuk seminggu ni heheh..kepada aunty-aunty yang lain..if u all ada blog please inform ek..kang kata yong x promote pulak..for now yong promote my aunt yang cantik manis ni.. nama beliau Shaliza Aziz~ keje kat bank di ibu kota eceh~ but now beliau da start business tau..dengan yong sekali lah~ heheh yong datang kl ni pon nak datang belajar cara berbusiness la dengan beliau.. great kan? semoga Allah murahkan rezeki untuk kita..

haa..tu nampak tak ada tulisan Premium Beautiful? yeah~ beliau pon jual PB tau..dulu tembam sama macam yong..and now da bole slim da..baju habis longgar..sama macam yong hahahha eh sama ke? nanti yong balik kedah if ada orang cakap yong slim memang btol slim lah..sekarang tak rasa pape lagi..tapi kalo pakai PB rasa ada kelainan la kat badan ni..peh! promote gitew :p

oke..kepada yang nak berkenalan dengan my aunt..sila la ke blog beliau..disini :)

5 ulasan:

Che Sayzzuwan berkata...

This is page...http://duniadalamjaket.blogspot.com/ Jom melawat...=)

Hanis Azla berkata...

bestnya ada aunt yg baik dan cantik mcm tu..

Ardini Humaira berkata...

kem salam makcik ey :D

Redbloodsnow berkata...

nnti after maternity...nk try pakai ni lah utk kempiskan perut...hehe

iejaaziz berkata...

Yong: Amboiii... puji mak ngah melambung .. hehee ...
Hanis: thx :-) best gak ade ank buah yg b'jiwa kental
Ardini: w'salam ...
Redbloodsnow: HArus pakai .. br xde stretch mark + kurusss :-)
jom ke blog 'aunty' hehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...