Khamis, 7 Julai 2011

:: Kopi ni la yang buat yong pening giler kemarin ::

ni yong order satu set..kat rumah x makan roti..kat luar gedik order roti pulak yong ni.gatai kan? pastu makan roti satu je.. nak habiskan pon x lalu dah.huuu


dah order roti..harus la minum kan?? xkan nak makan roti sahaja..yong pon apa lagi..order kopi terussss..x pk panjang yong masa tu..


ini la kopi nya..bagi penggemar kopi..mesti korang rasa best giler dapat minum kopi macam ni kan..seda memang sedap..tapi beberapa lama pastu..on the way nak balik rumah..yong da macam ketaq satu badan.lemah je rasa..kepala ni jangan cakap la..pening.nak muntah sampai tengah malam rasanya.nak tidur pon x leh.

sebelum ni yong pernah rasa macam ni bila minum coffe di starbuck..oh..nampak sangat yong xleh minum coffee macam ni kan..next time order lain je la yong.jangan cari penyakit la pasni..kang minum coffee rm10..nak kena p klinik rm50.x ke rugi disitu..huhu

moral: jangan minum coffee dah yong.sila insaf T__T

5 ulasan:

munna berkata...

KAK MUNNA TGH GILER DGN WHITE COFFE OLDTOWN NI LAGI2 YG ADA HAZELNUTS ...

Salmia berkata...

bukan penggemar kopi. hihi

kakchik@ella berkata...

pasni jgn minum kopi ni lagi eh. minum kopi hang tuah jer. hihi.

♥ LuRveLyAmiera ♥ berkata...

miera pun..nasib jarang lepak oldtown..^_^

SyUhAdA berkata...

mhl kopi tu..
baik mnum instant kopi je..hihi~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...