Khamis, 7 Julai 2011

::Juice Perawan Plus Colagen - Kekal Anggun dan Muda (Minuman Khusus Untuk Wanita) ::

Hari ni yong nak share satu lagi produk kesihatan dengan korang..Juice Perawan Plus Colagen namanya.. khas untuk wanita je tau~ untuk kesihatan dalaman.. kepada sesiapa yang dok mencari produk kesihatan dalaman wanita..bole la meh tengok sini sebentar.. 

yong sekarang minat sangat jual/menggunakan produk kesihatan..ye la..hidup ni makin tua kan..so kecantikan dan kesihatan diri amatlah perlu dijaga terutama wanita..kalo yang da kawin more MORE more kena jaga~ luar dan dalam tau :)

yong ada banyak barang kesihatan tau~ nak jenis cemana? semua ada.. eh jangan tak tau~ PB pon yong ada jual~ siap ada Rebate RM150 dengan pembelian 1 set Premium Beautiful with payment via cash, credit card or RHB Easy (serendah RM58 sebulan).wow! 

ok..tap hari ni bukan nak promote PB..itu selingan jerk hehehe..produk yang yong nak 

tunjuk ni jenis minuman..sangat bagus tau~ elok juga kalo yang ada period tak teratur dan 

senggugut yang teruk..insyaAllah membantu..



Khasiat Juice Perawan De Herbs - InsyaAllah :-

~ Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
~ Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
~ Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita yang sukar untuk mendapatkan anak )
~ Menegang & mencerahkan kulit..
~ Melambatkan proses monopous.
~ Memberikan tenaga dalaman wanita.
~ Meningkatkan sistem imunisasi.
~ Mengurangkan senggugut.
~ Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
~ Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.

Kandungan Juice Perawan De Herbs:

Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis. (Isi kandungan: 250ml)

Cara penggunaan Juice Perawan De Herbs:

~ Ambil 2 sudu setiap pagi & malam. Minum banyak air putih.
~ Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.
~ Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.



RM35.00
( Tambah Kos penghantaran POS LAJU RM8.00 (S/M) dan RM10.00 (S/S)

2 ulasan:

NM02 berkata...

apekah rasanya?

alinac lover berkata...

@NM02rasa buah2 gitu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...