Jumaat, 22 Julai 2011

dinner kfc di shah alam



yong sampai kl dalam 8 malam gitu la tadi. sampai je pakngah yong terus amik yong then bawak p shah alam untuk jumpa customer.sambil jumpa tu sambil makan la kan sebab kami jumpa customer di kfc. dapat la makan kfc malam ni. tapi rindu nasik la hahaha



pas p shah alam, kitorang gerak ke subang dan serdang. da siap semua dalam pkol 12 baru sampai rumah. sampai je rumah kami semua terus siapkan barang-barang yang akan dijual lusa. lega bila semuanya selesai dengan baik. harap-harap booth kami akan mendapat sambutan la nanti.



now dah lepak atas katil.. selamat malam ya. esok tak tahu apa plan lagi. semoga dapat menjalani hari esok dengan tenang. amin.



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

bestnye yong... dni lama dah tak peken kfc... tringin beger dia :D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

selamat dah makan haritu..hehehe...jadi tak kempunan sangat

alinac lover berkata...

@Ardini HumairaLAPAR KFC LA HEHEHE

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinngeee

qlah berkata...

salam sis .

wah.. kak dni , sama la kite . qlah pun dah lme tak pergi makan kfc . hehe .

*sis , qlah ngidam wedges je.. ehehe .

alinac lover berkata...

@qlahjom mkn sama2

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...