Jumaat, 22 Julai 2011

adeh..tak sempat...tak sempat

today yong betul-betul busy sampai blog pon tak sempat nak update..now tengah sakit badan sebab badan berangin giler.. erm yong da settle da berniaga di KL..so malam ni nak gerak balik kedah dengan family pakcik yong.

makan malam pon belum ni..korang da makan ke? jom makan sama-sama :) and doakan yong selamat sampai ke kedah ya~ tak sabar nak update segala kegiatan yong disini..dua minggu ni padat dengan aktiviti..semua akan terluah di blog kesayangan :) tunggu tau..

thanks kepada yang singgah blog ni..yong akan jejak korang semula oke~ love u all


8 ulasan:

SyUhAdA berkata...

smoga slmt smpai ye yong..

jeBateja berkata...

semoga selamat sampai ke KEDAH wahai bisnes woman....ahakz

Rowena Chasez berkata...

weeheee~
dah sampai kedah ke blm yong??

alinac lover berkata...

@SyUhAdATHANKS YA~

alinac lover berkata...

@jeBatejaHEEEEEEE TQ2~

alinac lover berkata...

@Rowena ChasezDA SMPI SMLAM WENA

qlah berkata...

salam sis .

sis.. ada iras2 macam fatin liyana la . hehe .

ok , dah terkeluar tajuk ;)

> moga semuanya baik2 saja :D

Ardini Humaira berkata...

yong nanti mai kelate lak tau :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...