Khamis, 30 Jun 2011

:: Selamat pagi..semangat ni..semangat!!! ::

Salam..selamat pagi ya semua.. erm..harap pagi ni ceria je la ek..yong pon macam biasa..nak start keje kena ceria2 la kan..hari ni dah bermula promosi lens di Alinac Shoppe tau.. tapi x sempat nak letak gambar dalam entri ni..kalo ada sesiapa yang nak tengok contact lens yang sedang dalam promosi bole la tengok di FACEBOOK PAGE dulu ya.. ada 10 jenis semuanya..pelbagai warna pilihan anda..jom cuci mata dulu~ x sabar nak rasai kemeriahan promosi ni..


jom kerja! tata~

3 ulasan:

Kalamhati berkata...

huhu akak tak pakai contact lens..tak reti..

SyUhAdA berkata...

pagi yong..~

TINA berkata...

Assalamualaikum

tina doakan perniagaan yong semakin maju.semangat

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...