Rabu, 1 Jun 2011

::Red Velvet Cake::



oke nak tunjuk kat korang ni.. ni Red Velvet Cake yang agak menjadi buatan yong. syukur xde la keras macam yang mummy buat hahaha :p



nak try? mai rumah naaa



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

8 ulasan:

NARDtheNERD berkata...

bestnya..
i pun nak try la.
ehehe
:)

TINA berkata...

Assalamualaikum

nanti tina pergi.jangan lupa datang kenduri umah tina

tiefazatie berkata...

pandainya wat...nak gak yong..

azzey berkata...

Dh menjadi tu kira okay le tu yong..

p/s: nak sikit blh? he3...

azzey berkata...

Dh menjadi tu kira okay le tu yong..

p/s: nak sikit blh? he3...

munna berkata...

ni yg togel punya versi dah letak topping mana yong

Ilhamny.com berkata...

cuba yong try post kek tu ke lnda...hehehe

Salmia berkata...

mai secaawan!

hahaha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...