Rabu, 1 Jun 2011

:: cerita pasal cokelat dengan fondant cupcake ::

salam semua..selamat pagi..korang nak tau tak..yong ni xde nyer pandai sangat buat kek nyer..tapi praktis hari-hari...kira oke la tu..pasni klo ada kelas kena join la untuk tambah ilmu..ye dak..hehehe

so gambar kat bawah ni adalah contoh coklat yang yong da buat..letak dalam bekas nampak cantik le sket kan..ada filling ni..ada almond biji..ada juga almond paste je..rasanya? oh mai ler rumah kalo nak makan cokelat free hehehe


nampak black & white heheh oke tak?

yang ni red velvet cake..tapi yong letak fondant sebagai topping..oke tak? simple je kan? mana reti buat canggih lagi..malam kang kena praktis lagi hehe..

rasanya today nak try resepi baru..hope menjadi la..amin..korang doakan la yer..

5 ulasan:

jeBateja berkata...

fuyoooo...taniah oooo...hang mmg terer,,,,

TINA berkata...

Assalamualaikum

pos2 la kat sini.sedap.pandai yong buat.tina nak gtau dekat kelab cinta sayang ada kursus masak,jahit dengan kecantikan.barang2 nak belajar dapat free lepas tu mereka bagi modal lagi untuk buka perniagaan

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

comel nye yong...heheh...suka cokelat

munna berkata...

red velvet ke yong..aduhai bilalah dpt merasa kek yg famos amos tu

tiefazatie berkata...

yong!!!nak resepi wat coklat blh x?huhu..cantik la yong buat...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...