Isnin, 27 Jun 2011

:: Produk Slimming yang sedap! percaya lah! ::

hello semua~ hehehe hari ni nak promote dua kotak produk slimming..ada dua kotak ni je tau untuk harga yang sangat special :) dua produk ni khas untuk sesiapa yang nak slim..yang x nak slim bole baca jugakk xde hal punyo :) so mari kita teruskan....

yang ni dried plum..bukan minuman tapi buah tau..hanya bole dimakan pada malam hari selepas dinner..tujuan untuk pembuangan toksin dalam badan kita..kira kasi lawas jugak la..pas makan ni..esoknya pembuangan akan berlaku seperti biasa..ada juga customer yang makan dried plum ni je..maybe dia suka jenis buah kot..setengah orang suka jenis minuman kan.. harga sekotak Rm95.. tapi untuk pembaca alinaclover.com..harga anda? sila baca sampai habis..

yang ini pula green coffee..kopi la kan..minum pada waktu pagi sebelum sarapan..ada 18 pack cukup untuk 18 hari jerk..harga sama juga Rm95

tapi untuk pembaca blog ini..anda bole dapatkan produk slimming ni dengan harga rm70/each..siapa cepat dia dapat ya.. anda bole order produk ni dengan email yong.. alinacshoppe@yahoo.com
subject:  produk slim 

happy-happy!!!

2 ulasan:

Amoi MiyaSya berkata...

dah okay dah dengan badan sekrang :P

Ardini Humaira berkata...

sape nak lanje dni ni hehee

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...