Selasa, 14 Jun 2011

:: oh ini ke breadmaker? sian yong baru tahu ::

aritu masa nak buat donut yong baca la resepi yang ada..tulis dalam tu kena guna breadmaker.err..breadmaker? xpernah yong tgk tau breadmaker tu cemana rupa dia..pernah baca je la..xpernah tgk lagi..then apa lagi..terus google ler cemana rupa breadmaker ni..haa ni la contoh nyer



sempoi gak kan? mesti mahal..sah ler xde benda alah ni kat rumah yong hehehehe..tapi teringin la nak beli..agak-agak berapa la harganya ya..jeles ah kat sapa yang ada tu..mesti senang nak buat roti kan?

yong je xlepas lagi nak buat roti..lagipon x reti haaha

12 ulasan:

honey amour berkata...

ni kali ke-2 dah tgk breadmaker ni..kalau dpt tgk utk kali ke-3 sure g beli...hehehe

Bapak berkata...

Orang Rumah Bapak pun dah lama aim breadmaker ni. kalau x silap harganya RM500 ke atas..

munirah berkata...

Hehe..tak tahu jugak..femes kat oversea je kot..hehe <<nak cover malu. :P

wawaney berkata...

on ini ke breadmaker, tak taw jugak, hahaha salu mak buat roti buh dalam microwave ja,canggih noh benda neh. elok ja bentuk roti tuh

misya berkata...

sian jugak kat kak sya sb baru tahu jgak dari blog alinac

TINA berkata...

Assalamualaikum

tina pon first time tengok.kalau tak tunjuk.tina pon tak tau kewujudan dia

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yong hadiahkan kat awe waktu kahwin nanti ye...heheh

Redbloodsnow berkata...

baru tahu ttg kewujudan benda alah ni..hehehe

Yan berkata...

biar baru tau Yong jangan sampai bebila tak tau..heee

munna berkata...

senang je...main campak je kat dlm tu terus jadi roti ye...

Ardini Humaira berkata...

yong belikan dni satu leh? hehe larikssss

Izan Ishak berkata...

belum rasa nak beli breadmaker ni sbb mahal..hehe. kalau dah ada mau hari2 meroti kan~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...