Isnin, 13 Jun 2011

:: Ciri-ciri anda sedang CURANG::

agaknya apa ciri-ciri anda/pasangan sedang curang?? kalo korang tahu..meh ler share..please T__T

eh, pendek kemain entri ni..hahhaha..love u all..muah!

8 ulasan:

Cik Arda :D berkata...

rindu owank len selain si dia!!!

Yan berkata...

tengoklah gak curang cam ne tu...hee

Nora Shahaira berkata...

kalo akak naluri tu kuat mengatakan...hee

jeBateja berkata...

entah lah....lom nak curang lagik...kalau dah curang nanti...den bgtaw....ahakz

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

banyak berdalih dan terlalu menyimpan a.k.a secret...huhu

mimie kamisah berkata...

sms dan panggilan telefon dari si dia tidak selebat dulu..
kalau kol or msg pon mcm suam2 kuku je isinye..

Redbloodsnow berkata...

haa zie ada pengalaman ttg ini. ciri² pasangan curang adalah.

1) if hp dia berbunyi time with kita, dia akan gelabah semcm je
2) kalau dulu diajak kuar jalan, laju je. tp skrg...BYK ALASAN! pui!
3) Asyik tersasul panggil nama panggilan utk kita je. contoh: klo dgn kita dia panggil syg, dgn kekasih gelaop dia panggil B. tetap asyil terpanggil kte B..haaa, SAH dia main belakang! pui sekali lg...huhu


ok lah yong, bg 3 je...kang naik meroyan lak zie kang..hahah

Ardini Humaira berkata...

alamak.. tatau. hikssssssss lariksssss

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...