Jumaat, 17 Jun 2011

Kenapa demam masih belum baik??

Selalunya kalo kita demam..kita kena duduk je kan dirumah! Tapi yong? Sejak dari hari mula demam da keluar kesana sini.. Eh, tapi kalo ikut hati memang la x nak keluar. Tapi nak wat cemana kan? Kalo x keluar sapa nak buat keje yong? Sapa nak p pos barang2 yong? Macam hari ni.. Sebenar nya malas nak keluar. Tapi dah janji nak p baiki kereta dengan abah. Sebab kereta yang baru beli tu nama yong.. Jadi abah nak yong pon ikut sama.. Abah tak tahu yong demam..malas nak canang2 satu rumah. Diam2 je ngadu kat blog sudah :p

Erm..lepas p baiki kereta p makan.. Pastu siap p bundle.adeh.. Abah sket punya lama pilih baju.. Anak dara abah ni da x larat nak berdiri.. Rasa nak muntah2 je kat kedai bundle tu tau! Oh sian kat haku..

Balik rumah pulak asyik bau durian memanjang..makan rambutan rasa durian.. Adeh. X bole ke durian tu letak jauh2 sket? Sakit hidung yong ni tau.. Ni kurma kesukaan yong ada sebelah durian.harap2 xde la bau durian ek.. Kalo x susah nak nelan esok ni :( sekarang ni musim durian ke ya? Hari2 dorg ni makan durian.siap tayang depan hidung yong.. Kuang asam btoi!!

Harap nya esok da baik demam.. Dah 6 biji panadol a.fast yong amik.. Kena makan ubt demam bru oke kot ek?
Sent from my BlackBerry® smartphone

6 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

adikku yong..

jaga kesihatan kamu baik2 dik..
skrang mmg musim demam..
lebihkan minum air suam ya...

kak mendoakan awak cepat sembuh..

jeBateja berkata...

wahhhh...may be telepas entry hang yg dulu...keta hang tu sakit apa...sampai kena baiki...???

Andrik McVean berkata...

hi there i have just followed your blog and i hope you can follow me back..i like your blog...i will be waiting you in my blog..cheers

ana apez berkata...

alhamdulillah since ana makan VCO yg dni jual tu, ana kena demam x perlu ambil mc lagi. be4 this every month ana mesti kena serang demam kena ambil 1-2 hari mc.
now, 3 hari demam stil steady di ofis, cuma kerja tu slow siket je la. dah nama pon demamkan..

papepon, semoga yong cepat sembuh.

psst!! ana dah sehat harini. kena serang demam selasa-khamis. jumaat selsema dh hampir kering. sabtu ana dah bernafas normal. alhamdulillah..

Nabiel berkata...

glah klinik yong~
amik panadol tk elok..hehehe
nbil pn tk baek2 lagi nie..adehhh

BlueberrY CheesE berkata...

huhu. siannyer. get well soon yah. try makan jus mengkudu. insyaAllah ok

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...