Sabtu, 4 Jun 2011

:: eh! Mengantuk nyer ::

Pagi sabtu ni macam biasa ler yong kat dalam kursus haji. Minggu ni bila bangun pagi yong rasa liat sangat. Pedih mata ni haa.. :(

Erm.. Berkaitan cupcake semalam. Yong rasa bersyukur sangat tau.berbaloi yong bertungkus lumus buat cupcake tu.. Pastu ada tambahan coklat pulak. Oh best! Hasil nyer?? Oh masyukkkkk! Macam nak amik order banyak-banyak je lagi tapi.. Yong x berapa pakar lg.. Kalo order cupcake fondant bole gagah lg.kalo cupcake icing.oh failed sekejap hihihi..

Hope yong lebih maju dengan bisnes baru ni. Best juga ek buat homemade cokelat.. Sangat kiut! Yong makin suka buat cokelat homemade skg ni.. Siap bole amik order lagi..Korang suka tak?
Sent from my BlackBerry® smartphone

3 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe malam tadi tido lambat pukul 2pagi...tapi pagi dah kena bgn konon nak pergi kerja kahwin btu pahat awal..tapi abang tak samapai agi..nak tdo balik tak boleh..waaa

munna berkata...

kak munna p-un baru je belajar buat homemade coklat tu..tapi yg simple je pandailah

deAnza-wAnda berkata...

huh... ngantuk ubat die tidoq la yong ooi...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...