Khamis, 2 Jun 2011

:: best friends for ever | tengok ler siap ada nama kami atas cupcake ::

keh keh keh..teruja weh buat cupcake letak nama sendiri..kali ni rajin p buat nama kawan skali..oh sangat best! x pernah dibuat tau..first time buat jadi seronok itu lebey ler :p


cantik tak? ada nama 4 orang..yang lagi 3 tu kawan baik yong..semalam ingat nak buat kek tapi telor da habis stock dirumah..nampak nya.. today jela buat..hope kek hantaran yang bakal yong buat menjadi ler..amin..tkut tau..


oh.saya yong nak ke bukit mertajam..ada hal pasal nak beli kereta..eh bukan yong yang beli..tapi abah..tapi guna nama yong..jadi kereta yong la..bole gitu? P hihihi..merasa la naik kereta baru nanti...da lama x pernah naik kereta baru tau..bersyukur dengan apa yang ada..harapnya abah bakal happy la nanti..baik tak anak abah sorang ni?? :p

oke..nak p bersiap.nanti yong upload pic pre-hantaran okies! tata

6 ulasan:

Salmia berkata...

Nak sikit.. hehehe

yong, dh sampai blum hadiah mia pos?

NM02 berkata...

wow... menariknyer... singgah sini terus follow. jom serang balas. *__*

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah yong makan cup cake je la sejak dua menjak ni ye

Salmia berkata...

hahaha..
shawl tu susah if nak belit2.. :p
sesuai pakai dengan tudung instant yg matching (letak atas or pakai mcm tudung siti tu..)

munna berkata...

CANTIKNYA CC TU...PANDAI YONG BUAT FONDANT...KERETA BARU? SUKANYA...

Ardini Humaira berkata...

;) cantik sangat!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...