Sabtu, 11 Jun 2011

:: Ayam Madu 3.. suka bermadu-madu? ::



hai semua! ini lauk yang yong masak hari ni. ecece baru-baru belajar masak lauk weh tanpa bantuan tok.ketaq tauk! huhu tapi ni da tengah malam macam x sesuai nak buat entri lauk tengahari ye tak?hihihi



lauk ni manis rasanya.ada jugak masam-masam sket.just nice.lagi sedap kalo makan dengan nasi minyak kot. makan dengan nasi putih je pon da berkali tambah.kenapa ek yong sekarang suka sangat makan nasi. risau jugak kang berat naik mendadak.gumuk sangat not kiut rite?



erm..esok lusa nak masak apa pulak ek. kena tgk buku resepi dulu la nnti.haa berkaitan bodimate yang sedang promosi sekarang ramai yang bertanya pulak ya. oke yong nak terangkan sket ler. bodimate tu mmg sesuai sangat pakai kat ketiak, lutut, siku dan bikini area (celah paha).kan area situ yang selalunya gelap kan? so bodimate ni sangat-sangat membantu la..kena pakai hari-hari tau baru berkesan. produk ni dari Thailand. jenama yang sangat popular disana. kalo x caya korang bole je search Mistine. mesti jumpa web dorang..



oke. utk promosi kali ni harga rm18 je ek.. x msuk pos lagi. stok limited. no booking tau sapa cpt dia dapat.. promosi bakal tamat 2 hari je lagi. :) kalo berminat mcm biasa email je yong.



oke tata! muah!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

3 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

owh..heheh..lepas ni taruk nama lauk..ayam madu empat salih yaccob..heheh

TINA berkata...

Assalamualaikum

nampak sedap ja.pndai yong masak.lepas ni boleh la bagi resepi

Ardini Humaira berkata...

yong nanti dni p makan masakan yong ye :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...