Selasa, 7 Jun 2011

:: Alinac Kitchen | nak tunjuk gambar sebelum dan selepas boleh? ::

ada beberapa gambar sebelum dan selepas yong nak simpan dalam blog ni..so korang jemputlah tengok sekali yer..

yang ni gambar cupcake butter..korang kalo nak letak bahan ni.jangan letak penuh cawan kek ni tau.letak setengah je..kalo tak mau nyer melimpah macam yong buat hahahaha..


ini hasilnya..siap ada fondant tau :)

yang ni pulak macarons..cumil je kan? semua bulat-bulat jerk :) so sweet

hasilnya? manis giler..sedap! sapa nak??

yang ni kek cokelat kukus..wow! devi choc je rasa ni..sangat pekat rasa cokelat nyer.sedap bangat..dulu masa mula-mula buat..aiseh hodoh sangat rupa kek yong..ada yang keras..now da terer da hahahha
hasil siap hiasa..ada yang berselera? nanti raya bole la yong buat kek..hehehe

oh untuk cupcake tu.yong bole amik order ya.kalo ada yang berminat.sila roger yong..
tata

6 ulasan:

Weeda berkata...

wahhhh..

hebat la yong...best nye boleh buat macam2..

Ardini Humaira berkata...

pandai yon buat kek. comel2 :)

iQapiQa berkata...

nak3.nak resipi macaron.da lama rasa nak mkn bnda tuh...

NM02 berkata...

suker makan tapi tak rajin nak buat. hehehehe

Redbloodsnow berkata...

wahhh..yummy!

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Yong gambar yg last tu akk nak buah pic je boleh ???

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...