Selasa, 3 Mei 2011

:: Selamat pagi Malaysia :) saya ada krim jeragat + krim buang tahi lalat..sapa nak??? ::

heheh..berapa kali daa mau bitau sudah balik rumah kekeke.ngada je kan? oke pedulik ah~ malas nak cakap banyak just nak btau yong da restock krim jeragat tau~ sesuai kepada yang bermasalah jeragat kat muka tu..siyes krim ni sangat oke tau~ tok yong da pakai lama dah..sebelum ni dok beli kat orang lain..then bila yong da jumpa tempat untuk beli borong..terus yong rembat banyak-banyak..senang tak payah nak beli pada orang lain da..bole buat jual jugak :)

so inilah gambar krim jeragat tersebut


PIGMENTATION CREAM / KRIM JERAGAT

MEMBER
RM27 - Semenanjung/Sabah/Sarawak

NON-MEMBER=
RM30 - Semenanjung/Sabah/Sarawak


ini pulak krim untuk buang tahi lalat..sebelum ni ada customer yang mencari krim ni..so now da ada~ :) satu-satu nya produk yang yong jumpa..harga? agak mahal yer..tapi sangat bagus~ bole tanggal tahi lalat hidup korang tu..oke la jika ada yang berminat~ sila inform ya~

11 ulasan:

toyolkiut berkata...

wah..
makin bnyk tmbahn produk jualan skrg..
bgus2..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah...krim buang tahi lalat tu..tahi lalat hidup atau mati?

munna berkata...

kak munna banyak tahi lalat kak muka..besar2 pula tu..tapi sayang nak buang..penyeri muka tu

deAnza-wAnda berkata...

ok ke yong nih??

Myra Jay berkata...

Wahh menarik nieh..
Jeragat blom ada lg setakat nieh alhmdulilah, tp tahi lalat cam sayang plak nak buang..hehee :)
Tahi lalat penyeri kata orang ;)

Aku.Budak.Baik berkata...

utk taik lalat idop ke mati ek?
hrga berapa?

alinac lover berkata...

@Aku.Budak.Baikharga rm136.. tahi lalat hidup ya

Cik Suriz berkata...

@alinac lover

ada lagi tak? lama tak nak hilang?

Cik Suriz berkata...

@alinac lover

bukan, krim tahi lalat tu... banyak sangat kat muka please msg kat hp. 013-6386401 kalau ada krim tu lagi taw

Sarah berkata...

tuk tahi lalt mati xjadi ek?

nadia sadri berkata...

Kalau nak order cemana?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...