Selasa, 3 Mei 2011

:: Kutiow Siam memang sedap kan?? ::

oh tak habis-habis nak cerita pasal Siam je kan? kali ni travel yang agak lain sket sebab pemergian yong ke Siam bersama Tok, Maksu & family beliau..selalu nya yong pergi dengan mummy & daddy jerk.so kalo ni ramai sket.pelik ler rasanya..tempat pon agak lain sket p..jauh sket kaki ni haa :)


awal pagi kalo bangun sure nak p makan punya kan? apa lagi..siap je pagi tu terus p area pasar untuk shopping & makan pagi..kami pilih nak makan soup..

tok & acik..muka syok nak p shopping satg :)

 ini kutiow soup yong..eh! asal sedap sangat eh soup dorang..haaaa lapaq da~ :(

ini makanan berlauk.ada asam pedas siam.err gulai ke apa tu? xsure la..and makanan berlauk yang lain..xde selera nak makan hehe..makan soup jela :)

nyum2~ bila da habis makan..harus p shopping.kira exercise la kan..sambil shopping sambil makan..pastu balik Mesia.tengok penimbang da ??kg..aiyak~ hari ni kena start diet..habis ah da gemuk :(

7 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

tak pernah makan lagi..heheh

misya berkata...

kak sya pun suka dorang punya sup,sdp

Lizzie Yasmin berkata...

tingin betul liz nak shopping kt siam.. yong kt mana best ek? liz tak bapa ariff pasal siam nie..

deAnza-wAnda berkata...

sup depa memang powerr... tambah kat hadyai.. terbaekk lah...

Myra Jay berkata...

Nampak pun dah tau sedap... teringinya nak try :) Yong ada beli rempah sup diorg tak kat sana?

mamaqari berkata...

mcm best jer...terliur pulak..hehehe

TINA berkata...

Assalamualaikum

makanan tu nampak macam sedap ja.nanti kalau pergi lagi jangan lupa kirim

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...