Rabu, 11 Mei 2011

:: Sekadar membantu.. masalah parut di badan ::

minggu lepas yong banyak dapat email dari customer yang nak dapatkan krim noscar..krim apa? krim ni untuk sesiapa yang mengalami masalah parut di badan atau muka..contohnya parut kudis buta..

yong bersemangat untuk jual produk ni sebab adik yong, Huda pernah mengalami masalah kudis buta.habis kaki dan tangan beliau buruk..ada parut hitam yang menggelikan.Alhamdulillah.berkat usaha dengan sapu krim noscar hari-hari..akhirnya parut hitam yang buruk tu dah hilang..syukur sangat!

Then now..kalo ada sesiapa nak dapatkan produk tu untuk masalah parut memang yong suggest sangat-sangat la noscar nih..baru-baru ni ada seorang customer tu.dia cakap dia ada masalah parut kudis buta juga.tapi dah berpuluh tahun..sampai sekarang beliau x pakai baju tangan pendek sebab malu dengan parut tu..beliau cakap beliau sangat merendah diri dengan keadaan itu..ye lah..kalo parut seluruh tangan..korang sanggup ke pakai baju tangan pendek keluar rumah? customer ni lelaki tau.sampai sekarang beliau tak kawen lagi katanya..

kalo krim ni berkesan..beliau cakap sanggup turun ke kedah untuk jumpa dengan yong! hahahha oke fine :) hehhe tapi yong tak galakkan la datang ke sini..cuma yong pon berharap sangat krim noscar tu dapat membantu customer tersebut..belum habis satu botol..beliau order lagi sebotol semalam..beliau kata nak cuba jugak..harap-harap menjadi la ya..kesian pulak yong pada beliau..

so sekarang stock NOSCAR da habis terus..kagum sebentar disitu! heheh hope minggu depan yong dapat p ke Siam lagi untuk dapatkan krim tu.. semoga dapat membantu lah~ korang nak tengok krim noscar ni?? ni dia!


Mistine Noscar Body & Dark Spot Care Cream

MEMBER
RM30 - Semenanjung
RM34 - Sabah/Sarawak

NON-MEMBER
RM36 - Semenanjung
RM39 - Sabah/Sarawak



MISTINE NOSCAR CREAM has been specially formulated as a natural, safe and effective method to lighten, brighten and soften your complexion. It's natural and gentle ingredients, which include the active Anti-scar complex and condition yur skin to ensute it is healthy and glowing

MISTINE NOSCAR CREAM is safe to use for prolonged periods, and your skin will not turn darker than before if discontinued. Hypoallergenic, clinically tested.

-Helps reduce acne inflammation and hyperpigmentation of acne scars
-Lightens dark spots while removing dead skin cells gradually withins 4 weeks
-helps balance natural skin tones

Active Ingredients :
Anti Scar complex –the special Qualification, the cream will reduce all scars.
Chamomile Extract & Alantoin - helps adjust the skin tone while softening your skin.

Direction : Use twice a day of dark area of face, neck, arms and legs

9 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

nak try la yong..

Kalamhati berkata...

waahh!mcm kena cuba ni..

parut jerawat kt muka ni byk..huhu

Dayana Nasir berkata...

kalau parut yang bintik-bintik tu pun boleh hilang eyh? erk ke dia pudar je?

tra berkata...

salam...
saya minat dgn krim nii.. macam mana nak beli ye?

Ardini Humaira berkata...

yong dni nak try jugalah ni :D

ShaKira KamaRuddin berkata...

yong....cmne nak jd mmber? klau dekat luar kt mane ade jual yer?

Aisyah Al-Husna berkata...

kak yong. saye nak cube jugak produk noscar ni? mcm mane nak dptkan ea? kat farmasi ade jual tak?

Sha Dahis berkata...

Askum kak, saya ade masalah parut hitam akibat gigitan nyamuk.. Byk betul bintik2 hitam kat kaki, tangan dan badan akibat gigitan serangga.. Brp akak jual produk nih.. Sy berminat sngt nak beli.. Sbb mcm2 produk sy da guna.. Tapi tak berkesn..

Sha Dahis berkata...

Kat mne sy boleh dapatkan produk nih.. Please help me.. Sy ade masalah parut ..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...