Jumaat, 20 Mei 2011

::red velvet cake by alinaclover::



err..jangan mintak resepi ek sebab resepi ni yong amik je dari internet. puas menggogle tadi dengan mummy..and lastly macam ni la rupanya. oke la kan? rasa pulak? oh sangat x best sebab x jadi dengan sempurna.. semua ni gara-gara kalut nak buat cake ni by today jugak. dapat je resepi terus p kedai bahan nak buat kek.sangat tergopoh2 kan?



disebabkan kek ni tak jadi..maka esok lepas kelas kursus haji..pkol 2 petang yong akan p kelas buat kek pulak dengan mummy.. dapat tahu ada kelas buat kek red velvet ni pon sebab p beli bahan nak buat kek tadi tu ler :p nampak nya raya nanti bole la amik order untuk cake.hehehe oke what? so esok kena belajar betul2.. untung2 dapat wat sebagai sumber rezeki ye dak? sapa sokong??!!



sekarang yong tengah berehat sekejap. ingat japg nak belajar menjahit.. :) oh.. hari minggu sangat busy.. 3 hari hujung minggu nampak sangat xleh nak on laptop.. sabar jelah!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

munna berkata...

tak jadi ke yong.. tgk ok je ...aduhai bila kak munna nak cuba buat kek ni pula

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yong..adakah yong minat kek sama macam awe? hehe

Lelord berkata...

xpe nanti upload yg best pya tau

eiela berkata...

wah,,bestnya. sokong jadi usahawan kek plak. hehe

Latest Entri :
Pengalaman Berpindah Ke Wordpress Selfhosted

deAnza-wAnda berkata...

wahhh... pandai kot...

Ardini Humaira berkata...

bestnye yong dapat blaja wat kek. kat kelantan ni mana tah nak cari tempat blaja. yang ada pon asik tak amik student je. penat survey kelas huhuhu sedih

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...