Isnin, 9 Mei 2011

:: maafkan saya ::

hari ni yong bangu awal untuk p amik stock contact lens di rumah supplier..hari ni yong bersemangat waja nak p blogwalking ke blog kawan-kawan setelah beberapa hari dok tengok dari jauh je blog korang :(

tengah dok bersemangat..bole pulak yong dapat sms yang betul-betul buat yong rasa down..adeh..apa la nasib aku.terus yong off laptop and keluar cari ketenangan..sampai sekarang mood blogwalking xde..mujur ada blackberry..sebelum tidur yong akan baca dulu blog yang yong save di Snaptu..so if sesiapa nak tinggal link kat blog yong dipersilakan ya..bole yong save link korang di henpon yong.sebelum tidur dapat le yong khatam entri korang :)

eh sekarang ni panas kan? bibir yong habis kering ni..erm..actually yong nak bungkus barang malam ni..tapi mood kelaut..so sambung esok je lah!

nite dear~ yong sayang semua korang yang x jemu2 kasi nasihat pada yong..tq so much ya~


Nota Alinac: esok yong nak cerita pasal akak yang suka mintak duit *konon beg duit terjatuh & xde duit nak balik rumah..perlu ke tunggu di bank padahal balai polis dekat je??? (2x yong terjumpa dia tau) sambung esok....

5 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

ishkk... kesian yong.. mcm2 dugaan yong nih.. xpa Allah sayang...

Lelord berkata...

tak sabo nak baca n3 seterusnya

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

sape la yang buat dajal ngan yong ye..sabar ye yong...kami sentiasa ada di sisi :)

Ardini Humaira berkata...

tabahkan hati tau yong.. peluk!

Redbloodsnow berkata...

PSSTT...if dh tarikh dekat² nk kawen nnit...i will order lens dari yong nnti. hikss

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...