Rabu, 4 Mei 2011

:: Durian..seulas setahun oke la tuh kan?? ::


Salam semua :) selamat pagi..ni yong nak cerita.hari tu masa yong p Siam tah cemana yong ni teringin nak makan durian.keh3~ yong bukan suka makan pon durian ni..tapi tah tiba-tiba rasa macam nak rasa seulas..dah lama yong x makan durian tau..ni kira first time la yong makan dalam tahun ni..tu pon seulas je pon..xleh la nak makan banyak-banyak..kang haku pengsan pulak.. hehehe

yong beli 2 ulas durian dengan harga 50Baht..oke la tu ek? isi jerk. sedap la bagi yong ni..tapi abe halim cakap.durian Siam x sedap sebab dorang peram durian yang x masak..errr yong pon xtahu sebab yong bukan tahu durian yang paling sedap cemana rasanya..oke la tu kan seulas jerk..kang x makan langsung balik Mesia dok mimpi durian Siam pulak..x ke haru nanti? :p

eh..belum breakfast..nak p minum jap..korang da makan ke?

17 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

salam yong...yong jangan makan durian yang baru jatoh dr pokok sebab masih ada gas lagi..nanti sakit pula..tapi ramai cakap durian Siam sedap..hehe :)

shaffique berkata...

tak suka makan durian, tapi suka makan bubur durian. ;)


My latest entry : Bagaimana Rasanya Tinggal Di IKEA

kakchik@ella berkata...

pasni nak ikut yong gi siam lah. nak cari durian siam sama2. hihi

misya berkata...

kak sya pun tak ble makan durian banyak2,pening,

Mr feckry berkata...

yong cari durian kunyit

Miza Yusof berkata...

bestnya yong dah ke siam :)

munna berkata...

kak munna hantu durina... setakat 2-3 biji sekali makan..steady je lagi...

embun d tengah malam berkata...

tak makan durian..huhuhu

Wawan3y. berkata...

durian sedap la! fevret kita, durian kuning!! hehe kenapa yong xsuka? rugi taw

deAnza-wAnda berkata...

wanda klo durian peberet woo...

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zindurian pon ada gas ek?

alinac lover berkata...

@shaffiquedurian jugak :)

alinac lover berkata...

@kakchik@ellabole kak:) jom2~

alinac lover berkata...

@misyasama la kita kak~

alinac lover berkata...

@Mr feckrycane tu ek?

alinac lover berkata...

@Miza Yusofhehhe mmg best!

TINA berkata...

Assalamualaikum


yong makan durian rupanya.tina dah lama tak makan durian

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...