Isnin, 30 Mei 2011

:: cupcake, apam dot dot and cokelat homemade by alinaclover.com ::

sepanjang hujung minggu ni yong siyes busy ya Ampun..ke sana sini buat keje..nak online x berapa sempat haa..dalam busy pon sempat ke dapur jugak weh..p kenduri pon sempat..sampai ke perlis tau p kenduri..best!

so mari kita tengok apa yang yong da berjaya buat sepanjang aktif di dapur kebelakangan ni..dibawah ni patot namanya apam dot dot.tapi mana dot dot nyer?? hahah kena tukar nama la jawabnya :p


vanilla aising cupcake..siap taruk nama sendiri..ok first time taruk nama sendiri.hehehe best gak ek :)


fondant cupcake..oke x berjaya lagi ni..fondant nyer x lawa..kena p beli color yang lain ni..bunga tu oke la kot ek


cokelat homemade..baru siap semalam..xsempat nak hias lagi..dalam ada almond..oh best kalo ada kacang2 ni :) i like!


semua ni yong buat 2 hari berturut2..3 hari lepas ada juga buat kek..tapi lupa nak snap picture..aiya..yang tu red velvet cake yg tak jadi..dah nama xjadi..gambar pon lupa la nak amik ye dak..hehehe

plan today nak ke kedai bahan kek lagi..nak p tengok cake decorating kit..kalo ada nak rembat..baru lagi semangat nak deco cake.yang ada sekarang ni yang murah jerk..kualiti pon murahan je la.. :p pasni nak buat eksklusif sket..baru orang tengok pon terliur..ye dak??


11 ulasan:

pyejal.theStory berkata...

kreatif..tahniah!
keep it up

ana apez berkata...

skung ni orang ramai suke buat apam & coklat tu ye. ana pon nak g kelas buat coklat la. hehe.
*tapi ntah ada masa ke x ana ni*

munna berkata...

cantik cc yong buat...full package ni semua boleh yong ni...

PutRee SeJiNjaNg berkata...

comel...:)

Salmia berkata...

wah.. pasni boleh order dari yong je eh!
:)

Redbloodsnow berkata...

WHOA! kreatif yong. haaa apa kata buat niaga ni gak kat alinac..hikss :D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

besday awe tak dapt kek punn.huhu

TINA berkata...

Assalamualaikum

pandai yong buat cupcake.nanti ajar la tina

Ardini Humaira berkata...

omg yong!
lawanya fondant cc yong buat!

Amoi MiyaSya berkata...

tak nak jual ke cupcake tu ? kalau jual wani beli :P

Katak Gomok Sulie berkata...

kek yg cumil.sulie masih tidak berpeluang nk buat.hahaha...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...