Rabu, 25 Mei 2011

:: apa-apa pon REDHA je lah yong ::

chill! oke buat-buat happy :p padahal dalam hati sabar je lah..dari semalam dok susah hati tak tau kenapa..rupanya dua tiga hari ni nak kerugian je dalam bisnes..ok FINE..anggap je la Allah duga kita..chill je la kan..takat rugi Rm100++ apa ada hal? :( hahaha nangis jugak ah kan pasni yong? ok alang-alang da macam banyak kena duga je ni..so apa kata kita buat kebajikan? elok la kena p menderma ke sedekah pape yang patot..

ustaz kat kursus haji cakap..kalo kita sakit..elok kena derma banyak sket..makin banyak derma..makin kurang sakit kita.btol ke ustaz??

japg plan nak keluar dengan kawan..nak p rumah cikgu sekolah menengah dulu..dengar kata sudah ada baby..ok elok la p beli baju ke pape untuk baby tu kan? dapat pahala..hope bisnes makin maju la pasni..dah elok2 rugi..dapat banyak order pulak pasni..Alhamdulillah..syukur sangat.. kiranya nak kasi seimbang la..xde la trasa rugi sangat kan hehehe

ok rasanya ini entri merapu..sekadar meluah perasaan.. nanti yong update lagi dengan gambar..babai!

6 ulasan:

misya berkata...

xapa sabar la yong tuhan sentiasa bersama org yang sabar

Mr feckry berkata...

lu ingat Allah, Allah ingat lu, lu lupa ALLAH, Allah tidak pernah lupa akan hambanya, itu la Ar-Rahman

munna berkata...

aduhai... dugaan berniaga namanya Yong..bersabar je lah..

Salmia berkata...

setiap yg berlaku tu mesti ada hikmahnya yong..

chill! ^__^

Amirrah Zawani berkata...

takpa lah yong sabar je lah k :)

jeBateja berkata...

iyo lah yong...den selalu jamu anak buah makan puding....pas tu org nempah puding n kek pun jadi banyak....what u give...u get back ....kan Yong...ahakz

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...