Khamis, 26 Mei 2011

::kutiow bandung..wow! orang belanja..memang la sedap..nyum3!!!::



tadi yong kuar dengan kawan-kawan yong..niatnya nak p bundle jerk.last2 kitorang p bukit mertajam.ke rumah cikgu sekolah menengah kami. cikgu baru je dapat anak pertama :) tahniah untuk cikgu.hehehe



bukan tu je nak citer. nak citer la..masa sebelum p tadi cikgu ada cakap dia ada masak special. skali p.. oh sebelah rumah dia ada kedai makan.memang sangat special la bila nak apa je semua ada. hahaha terus rasa nak order macam-macam :p last-last yong order kutiow bandung jerk. rasanya? not bad..bole tahan. tapi yong tengok bihun sup kawan yong macam lagi sodap.adeh.. rugi tak rasa tadi. hahaha



tengah malam ni macam x sesuai pulak tulis tentang makanan kan? elok tulis tentang doa tidur ke.. cara nak tidur lena ke kan? oke sambungan cerita pasal baby cikgu esok.



gudnite all..muah! :)



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

2 ulasan:

ana apez berkata...

owww lapo la plak dibuatnye... ana rajin masak bile husband ada dirumah je. rajinkan ana ni?? isteri solehah kan?? hahahaha~

munna berkata...

makan2 klu org yg belanja..mmg rasa sedap ajer

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...