Jumaat, 6 Mei 2011

:: 1 Mei ialah Hari Pekerja di Malaysia dan Wig Hair di Thailand ::

mula-mula sampai Hatyai pada 1 Mei hari tu..yong da mula pelik..aik..asal dorang ni semua..buang tebiat ke? hampir semua orang pakai Wig..haish~ apo kono eh jang? pelik ni..pelik..

sekali selepas sola siasat baru ku tahu..1 Mei lepas dorang sambut hari rambut palsu atau pon Wig Day gitu :) heheh sempoi je tengok..siap ada perarakan..malam pulak ada pertunjukan pentas.So jalan ditutup sementara waktu..pentas tu pulak nun depan hotel jerk..yong sempat tengok kejap je.then pastu ZZZzzzZZZ lagi best :)

korang layan je la gambar ek...


lelaki rambut putih ni berapa kali asyik terserempak je dengan dia...

see ramai giler kan pakai wig...

dorang tengah bersiap sedia buat perarakan..contoh dari hotel ni kena ada group dorang.dari 7e ada group dorang..kedai sana, kedai sini semua ada group la.. so baju sama..rambut sama meriah hahahha

siap bawak sepanduk & banner lagi :) lelaki rambut putih ni terjumpa lagi heheheh

orang tua pon sama join pakai wig..hudus hehhehe


jalan ditutup sat~

yang ni permulaan..hujung nun ada lagi tau..

tu je nak cerita..ada video nyer..nak tengok x? next time je la ek :)

7 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hahah...idak le teman tahu..mcam2 fesyen ek..yong join sekali tak?

Ardini Humaira berkata...

ngeeeeeeeeeeee rambut diorang cute2 la hehe

Redbloodsnow berkata...

kelakar plak zie tgk hair wig tu yunk..hehe

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinxde la join hehehe

alinac lover berkata...

@Ardini Humaira50baht je dni heheh

alinac lover berkata...

@Redbloodsnowlawak je kan hehehe

TINA berkata...

Assalamualaikum

nak tergelak pun ada.pelik-pelik ja depa ni.yong bila nak tunjuk video tu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...