Selasa, 12 April 2011

:: MAKAN CHOCOLATE BOLEH KURUS!!!! ::

WOW~ ADA KE COKELAT MACAM TU? 

huish~ mesti lah ada..kalo takda takkan la ada orang jual ye dak?? yeah~ so today yong nak tunjuk sket kat korang antara produk yang sedang berlangsung di Alinac Shoppe~ produk-produk terbaru akan publish di Alinac Shoppe setiap sejam ya~ so nantikan :)




MAKAN CHOCOLATE BOLEH KURUS!!!

1 BOX RM95.00(POSTAGE RM10)

dikunyah 1 sahaja sewaktu pukul 2~4 petang.
amalkan minum air suam sebanyak 2~3 liter sehari 
cepat membakar lemak yg degil terutama di bahagian 
dagu,peha,betis,lengan,perut,pinggul.

Munch a chocolate while go on diet ? Well, why not ?
With Leptin Chocolate bar in town, you still can enjoy a chocolate as a snack while you are doing your diet program.

With safe ingredients which contains cocoa product, Xylitol, Letichin as flavor, and HCA, it is a perfect combination for your diet program without any harm.

1 box contains of 15 individual piece of chocolate bar with a dosage of 1 piece for a day.

Always remember to drink 2 to 3 liters of water per day to achieve better result!!!






note- ada diskaun hebat kepada Ahli Alinac Shoppe~anda ahli kami?? nak tahu no ahli anda?? tengok disini ya

3 ulasan:

*Ms Serry*Fatieha berkata...

kak, berkesan ke? skrg tngh gigih buang lemak kat peha dan perut ni.. tak tau la dri mana mereka datang..

ardinihumaira berkata...

wow menarik ni!:)

alinac lover berkata...

@*Ms Serry*Fatieha sangat berkesan ye dear..cabaran 14 hari ni~ :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...