Selasa, 19 April 2011

:: Kami Suka Minuman Milo Kotak ::

wahhh~ kat fb siap ada page tu untuk orang yang suka minum milo~ sapa suka minum air kotak milo jom la join page ni...Kami Suka Minuman Milo Kotak




disebabkan yong ada buat entri tentang air kotak milo..so salah seorang yang comment entri yong ada kasi link page tu..ini entri yong yang lepas~ 


yang komen tu sapa?? ini dia----> Gelori.


jom kenal-kenal :)

3 ulasan:

Mrs. Asida berkata...

milo kotak biasa ye? bukan kotak sejuk?? rsnya kotak sejuk yg bleh buat ngan air sejuk tu lagi syok.. hehe :) good job MILO!

saya pun suka milo! :)

Lelord berkata...

suke gak..milo tin pun akak suka..
paling suka ratah serbuk milo lalallala

cikpuanhady berkata...

hehe..suka..lagi suka air tin milo yang sejuk..rasa nyaman je tekak..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...