Rabu, 13 April 2011

:: eh... betul ke yong pegang tu?? ::

errr korang nak tau..aritu yong kuar ngan kawan yong..sorg tu dia bwak kamera dalam gambar tu..orang kaya..dapat le beli hihiih :p yong ni berangan dalam mimpi je la...masa kuar hari tu..first time yong pegang kamera tu tau..sebelm ni sentuh2 je.. first pegang baru la tahu cara nak pegang kamera dengan betul..siyes macam malu la jugak kan..yelah..patot rasa len macam je haa..rupanya salah pegang..then dorang pon ajar la cara yang betul..


amacam? konon-konon macam pro la ek..padahal amik gambar orang makan pizza je tuh hihiih..jadilah... mimpi disiang hari :p

11 ulasan:

Tengku Nizam berkata...

masih tak mampu beli camera ni .. huhu .. jemput datang blog sy ekk .. follow sini

wunny berkata...

wah.. nk cmera 2!!!!!:)

Izan Ishak berkata...

betul lah ni yong...boleh jadi photographer plak lepas ni ~

TINA berkata...

Assalamualaikum

bestnya yong.tina teringin jugak nak kamera 2

jeBateja berkata...

mak oiii.....den pun tak reti nak pegang kamera mcm ni.....ahakz....yg tu cara betul ke..??

::Budak Degil:: berkata...

pergh!..ni la antare wishlist einn...ntah bile dpt merase..slalu jugak pegi booth sony sbb kt situ ade display pnye camera,so boleh try la..mmg best!!!

Amoi MiyaSya berkata...

wani teringin jugak ! tp berangan je la XD

Roxy zai berkata...

org kata,"menang gaya"..ok la tuh!=p

siti murni berkata...

hehe...kebetulan..tersama pulak kita. cadang nya esok je nak kuarkan entri yang lebih kurang sama topik nye...ekeke...

tomatokering :) berkata...

wahhh~ceq nak pegang tak berani.. tkut.. kamera mahal kan..kekeke ;p

ehhh yong ceq dah deactivate pesbuk..ade invitation.. nnti ceq text yong oke . ^^

Fieza79 berkata...

lama2 pndai la...beli la satu..tk perlu kaya dear nak beli kamera tu dh tk mahal sgt dh skang ni...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...