Rabu, 13 April 2011

:: khas kepada ahli Alinac Shoppe ::

dah lama yong fikirkan..agak berat nak buat keputusan..tapi kena jugak buat keputusan ni..so KEPADA AHLI ALINAC SHOPPE.. yang mana ada no ahli tapi points korang masih ZERO..yong ingat yong nak rombak semula keahlian korang ya..tapi bukan sekarang..dalam bulan 6 nanti insyaAllah..

so after bulan 6.if point korang masih ZERO..yong nak lupuskan keahlian anda..haaa~ seram tak? hehehe.yong bukan apa.kepada yang ada no ahli tu..semua korang ni, yong da buat page siap-siap..tulis kat kertas segala detail korang..but point STILL 0~ kang lama-lama simpan masih kosong..macam tak berguna je kan..maybe korang tak hargai no keahlian yang FREE tu..so takpe la~dah x hargai..better yong lupuskan jerk.

tapi masih ada masa..masih ada lebey kurang 2 bulan lagi.if korang beli barang rm1 pon dapat point tau..x rugi kan?

kepada yang ada no ahli tapi da lupa berapa no ahli korang...korang bleh check disini -> MEMBERSHIP NUMBER

nota ALinac-suka betul dengan ahli yang bayar yuran..beria-ia kumpul point kat Alinacshoppe.yong nak kasi free gift pon senang hati..

9 ulasan:

wahida berkata...

salam...thanks sis sudi singgah n komen dlm blog saya...awat tak follow sekali...takpe, biar saya yg follow dulu..saya tunggu tau!!

nice blog!!

Lelord berkata...

adehhh akak le yg zero tu..nak wat camne jauh

Amoi MiyaSya berkata...

huwaaa ! dah cntik dah blog akk :D pink lagi ! suka la camni nk dtg slalu, heheh , btw , thx bg tau kak :)

Kalamhati berkata...

huhu akak ada nak oder barang tp asik tertangguh2 je sbb bizi..nnt akak oder k..=)

CIK TOM berkata...

eh lama xjenguk sini..makin cun blog yong...tertarik tgk..edit sendiri ke yong?

cikanna berkata...

belum ada budget la Yong nak beli...
banyak ke lain yg penting2...

eb ezrin2 berkata...

x der reki lagi la hu2

♥♥LiSsA♥♥ berkata...

ouh! thanks for inform. blum ade bajet lah nak beli :(..lisa ni student lagi.join ga tu pun saje2 sokong rakan blogger smbil promote skali. tapi kalo u da wat keputusan cmtu takpelah kalo terpaksa cancel membership FREE tu. nak wat cmne kannnnnnn.....
insyallah lisa cuba sebelum bulan 6 ni. kalo ta mybe tkde rezeki nak pegang mmbership tu lame2 sampai mampu. huhuh
i'm so sorry......:(

cikpuanhady berkata...

huhuhu..kalau leh me memang nak berstatus membership, tapi duk kat obersi ni susah sikit nak bershopping online..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...