Isnin, 4 April 2011

:: Denggi?? ::

Semalam. Adik yong baru je sambut besday yang ke 15 tahun. But today berita agak mengejutkan sebab tadi dia call suh amik dia kat sekolah.

Cikgu dia syak dia kena denggi.memang kebelakangan ni dia nampak kurang sihat. Kawasan tempat tinggal kat rumah abah pon memang ada yang kena denggi. Isk. Rasa nak nangis je yong tau.takut apa-apa berlaku pada adik.

Now kami berada di hospital..adik baru je amik darah..yong pulak japg nak antar abg sepupu ke hostel. Dia bru nak daftar utk kemasukkan bengkel. Semoga semuanya akan baik2 aja..

Sent from my BlackBerry® smartphone

5 ulasan:

Kancilbiru berkata...

insya Allah tak dak apa2 tu..makan sup ketam..:)

niDa berkata...

banyak-banyak minum air mineral yong... x pun minum 100 plus tambah tenaga..

b a m b a m ' s berkata...

setuju dgn semua cadangan di atas..
banyakkan minum air..100 plus n sup ketam..

moga semua selamat ek..

kakchik@ella berkata...

harap2 adik yong tak da apa2. minum 100 plus byk2 tau .. boleh tingkatkan balik platlet darah.

::Budak Degil:: berkata...

uih..denggi mg bahaye..hope die tak pape ye..einn mase form 2 dlu kene denggi bedarah..menangis mak ingtkn einn 'akan pergi'...haduh2..alhamdulillah pnjg umor smpai la ni..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...