Selasa, 8 Mac 2011

:: yong ada Accessories Box yang sangat cumil!! sapa nak?? ::

hola..selamat pagi yang da hampir ke tengahari...yong today x berapa sihat la..sini kerap pulak hujan skarang..jadi nak demam da rasanya..

erm..today nak tunjuk kat korang new item lagik.ha suka tak??? suka tak?? new accessories box ni kecik sket dari yang yong tunjuk hari tu.. ada dua color..green & pink.

warna pink harus ada la sebab girl kan minat wrna pink :) so cepat je la nak laris kaler pink ni..hijau ni lambat sket heheh.jom tengok dulu


green color..nice kan?



pink lagi la nice kan? :) heheheh

Lebar- 6.5 cm
Panjang 9.5 cm
Tinggi 7.5 cm

Price (not include postage)

RM15 (postage rm6)


untuk gambaran dalam dia..lebih kurang macam ni yer


yang ni yong punya..hiksss cantik x? terserlah kecumilan tau hahhahah

jika berminat..sila isi form order ya..DISINI

ok tata..muah!

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

siesly lawa :D

Redbloodsnow berkata...

EK'EH..MMG COMEL LAH!

deAnza-wAnda berkata...

cumil2... makan ubat taw yong...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...