Isnin, 7 Mac 2011

::at JPJ sungai petani::



ha tadi siang yong kalut p bayar saman kat jpj. yela tgl 3 hri je kan nak p settle semua. nak bayar guna web je xleh sebab memang kena p msuk office dorg baru leh settle :(



so masa p tadi cuak juga la. rupanya ada kena p mahkamah tapi yong x p. cis! surat saman xde kat yong so yong tak tahu pape la kan.mujur dapat settlekan tadi. syukur.



oke nanti sambung update. nak p adik spupu dari tuisyen jap. tata



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

munna berkata...

yong ke yg bawa keta sampai kena saman.. ni kes bawa laku ye..

ardinihumaira berkata...

memang cuak gila bab baya saman.. sies... sian pakcik2 tua yang beratur lama.. sebab anak diorang yang bawak keta tapi kena saman.. siesly kesian tengok... huhu

TINA berkata...

ni mesti bawak keta laju..2 kena saman :)

niDa berkata...

byr saman anda ni akaun bank saya cik yong.. Hahahaha....

Mamma berkata...

kena saman ke???siannya ;(..

Salmia berkata...

wah.. smpai ke jpj tu..

my roberto pun hari ni baru kalut nak p bayaq. mia dok suruh dari dulu wt bodo je.. geram btoi

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...