Selasa, 1 Mac 2011

:: Teringat Penang lagi ::

masa hari Sabtu lepas ..yong ada p penang..kebetulan p kastam di Butterworth.then terus p Penang..apa lagi..p jalan-jalan la kan....masa tu p bertiga jerk.p ngn abe halim dan adik yong apis.

kitorang masuk penang dengan Feri..auww..walaupon da banyak kali naik feri..tapi setiap kali dapat naik mesti happy and excited..x tahu la kenapa..pelik haku nih! hahaha

teringat la masa sekolah dulu..tiap 2 minggu sekali mesti naik feri untuk balik ke sungai petani..xde nyer parents nak datang amik dari hostel untuk balik kerumah..pandai-pandai la nak hidup..ye dak..lagi pon.dari kecik da memang tinggal dengan tok..so kadang-kadang je la tinggal dengan abah :)



ceh! bergaya la tu atas feri..orang tengok ke apa pedulikan hahahhaha. mujur kereta dapat parking paling depan.so xde la segan sangat nak posing kejap :P


ingat minggu ni nak ke penang lagi..sapa nak ikut? jom ah follow~

10 ulasan:

meaw berkata...

saipa tak habaq nak mai penang :(

tomatokering :) berkata...

waa!! nak itot lah.. :D

ceq quit sat ja..maybe jarang update je..but still tgk blog sume lagi :)

jeBateja berkata...

uikkk....berapa tambang cik kak...???

Niza Romli berkata...

tiap2 ari pi penang yong..dah naik cemuih nk harung jambatan tiap ari. Tapi nk bt cmna dh keja kt sna :)

SyUhAdA berkata...

nak2~!!

nak balik umah..
rndu penang~..

tomatokering :) berkata...

wee~pusing2 penang ke?best tu..tapi dah ada plan pulak la minggu ni..wuu T__T

munna berkata...

kak munna area utara sana tak pernah pergi lagi... ntah bila sampai sana agaknya

::Budak Degil:: berkata...

dah lame einn xjelajah penang since arwah ayah meninggal... :(
rindu nak makan pasembor padang kota!...

Salmia berkata...

me nak ikut..
hehehe...

deAnza-wAnda berkata...

kena mai lagi lah ni kan nak jumpa wanda kann..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...