Jumaat, 25 Mac 2011

:: suka yogurt? bole makan kan? bole buat mask jugak!! ::

nyum2~ ada sesapa tak suka yogurt? xsuka xpe..kalo beli kasi je pada yong oke! haha..oke kat sini yong promote satu jenis mask from Avon! apa Avon lagi? keh keh keh.hey jangan tak tahu..yong bakal jual Avon secara berleluasa tau~ hihihi *sabar jelah yong ni..semua nak jual~


tara!!! ada yogurt mask disini~ nak try? isk..ini mask yer..jangan try makan..tapi kalo xthan tu..masa nak pakai mask ni..beli yogurt utk makan skali hehe :)


siyes pakai mask ni best tau~ utk kasi kelembapan pada kulit kita.cer try masa korang tengah rileks2 kat rumah tu kan? sapu mask ni kat muka..tapi sebelum nak pakai tu..masukkan dalam peti ais dulu dalam 5 minit ke baru sap..alahai..korang tau tak nikmat pakai mask sejuk2? rasa nak tido terussssssssss ;p


kat sini ada dua flavor ya~ ada cucumber and bearberry mask.. korang nak yang mana?? harga murah je yer..sekotak Rm6.90 jerk..ada 4 mask dalam satu kotak.satu mask bole pakai dua kali..jimat aww..sangat best pulak tu~ oke nak try contact yong yer..cane nak contact? klik je borang kat bawah :)



♥ 

♥ 

♥ 

♥ 

♥ 

♥ 

♥ 

♥ 


4 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

yg peach tu zie dh pernah cuba. nih silap² kalo org tak tahu n tak main baca...kompom di telannya benda alah nih..hahahaha

psstt ur blog had been reviewed :) check it out at -- http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/03/reddish-segmen-follower-review-alinac.html

Amirrah Zawani berkata...

best pakai mask sejuk2.. sejuk je muka.. hehe :D

AngahSayang2314 berkata...

elok ke???

niDa berkata...

sedaappp rasa ais kat muka... tapi kat hostel tade peti ais yong..huhuhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...