Jumaat, 25 Mac 2011

:: Each a Cup perisa almond oreo ::

bila ek yong p tesco..banyak kali minggu ni.tu yang lupa tu.hahah..rasanya pasni kena keje kat tesco kot...sebab selalu sangat p tesco :P



so da alang-alang p..apa lagi~ kita p kedai minumnan each a cup dulu~ ingat nak minum air cokelat~ skali salah order.p order air almond..haish.sapa ajar almond tu cokelat yong oi~ eiii..xhbis pon minum..xkena dengan selera anak tekak tau!


tapi tengok dalam gambar ni bole tahan mcm sedap je kan..nak order lagi sekali? SAY NO oke~ hahah nak cokelat pulak pasni..jom p TESCO!

7 ulasan:

Miza Yusof berkata...

sedap. miza suka chocolate oreo :)

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

suma tesco ada ka benda ni yong?? sedap aih nampak..dia ngan cool blog mana lg bez yong?

atty's berkata...

kty pun suka..lagi kalo ltk bijik2 tuh

FaTin.FiRDaUs berkata...

dasyat yong nih,.. hehe

nur anis berkata...

huhu..jauh tu cokelat ngan almond..

niDa berkata...

honeydew satu kak... peliisss~

ardinihumaira berkata...

wow bestnye.. kalolah dni ke sana yong bawak dni jenjalan tau. hehe :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...